05.03.2021

Belge takdim programı düzenlendi.

Müftülüğümüze bağlı Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından düzenlenen Evliliğe İlk Adım Seminerlerinin birincisi tamamlanarak Katılım Belgeleri dağıtıldı.

Seminere katılanlara Katilim Belgesi ile beraber Evliliğe İlk Adım Kitabı ve Mealli Kur'an-ı Kerim de hediye edildi.

Nişanlı ve yeni evlenen çiftlere yönelik çevrimiçi olarak düzenlenen seminerlerde, ''Evlilik: Ahirete Uzanan Birliktelik'', ''Nikah ve Sorumlulukları'', ''Ailenin İletişim Dili'', ''Ailede İffet ve Mahremiyet'', ''Çevre Bilinci ve Tüketim Ahlakı'', ''Evlilikle Büyüyen Ailem'', ''Çocukla Şenlenen Yuvalar'', ''Yuvamız Merhamet Ocağı Olsun'' gibi konular işlendi.

Aile huzurunun sağlanması ve  devamlılığı maksadıyla haftada iki kez olmak üzere  dört haftadır devam eden seminerler, kapanış programı ile tamamlandı.

Belge takdimini yapan İlçe Müftüsü Muharrem Gül, kısa bir konuşma yaparak katılımcıları tebrik etti ve aile saadeti diledi.