24.02.2021

Evliliğe İlk Adım Seminerleri Kapanış Programı

Müftülüğümüze bağlı Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından yıl boyu düzenlenecek olan Evliliğe İlk Adım Seminerlerinin birincisi tamamlanmıştır.

Nişanlı ve yeni evlenen çiftlere yönelik çevrimiçi olarak düzenlenen seminerlerde ''Evlilik: Ahirete Uzanan Birliktelik'', ''Nikah ve Sorumlulukları'', ''Ailenin İletişim Dili'', ''Ailede İffet ve Mahremiyet'', ''Çevre Bilinci ve Tüketim Ahlakı'', ''Evlilikle Büyüyen Ailem'', ''Çocukla Şenlenen Yuvalar'', ''Yuvamız Merhamet Ocağı Olsun'' gibi konular işlenmiştir.
Aile huzurunun sağlanması ve  devamlılığı maksadıyla haftada iki kez olmak üzere  dört haftadır devam eden seminerler kapanış programı ile tamamlanmıştır.
Moderatörlüğünü ADRB Vaizesi Nurdan Subaşı' nın yaptığı, İlçemiz Medine Camii İmam Hatibi Mustafa Biçer' in  Kuran tilaveti icra ettiği kapanış programında İlçe Müftüsü Muharrem Gül de, ailenin önemine dair bir konuşma yaparak seminere katılanlara Katilim Belgesi ile Evliliğe İlk Adım Kitabı ve Mealli Kur'an-ı Kerim hediye edileceğini ifade etmiştir.
Medine Camii İmam Hatibi Mustafa Biçer' in yapmış olduğu dua ile program sona ermiştir.