05.02.2024

Ümraniye'de Camiler Çiçek Açtı.

Okulların yarıyıl tatiline girmesi ile Ümraniye Müftülüğüne bağlı camilerde büyük bir heyecan başladı. Ümraniye Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü bünyesinde 32 camide “Camiler Çiçek Açıyor” projesi gerçekleştirildi.

Proje kapsamında cami görevlilerinin örnek olacak aktif çalışmaları ile çocuklar hem milli ve manevi değerlerini öğrendi hem de çeşitli etkinliklerle eğlendi.

Ümraniye İlçe Müftüsü Abdulkerim Çelik, kurum amirleri, ilçe vaizleri ve birçok misafir camilerde gerçekleştirilen programlara zaman zaman katılarak çocuklarla bir araya geldiler ve onlarla hasbihal ettiler.

Tatil boyunca 526 çocuğun katılımıyla gerçekleşen “Camiler Çiçek Açıyor” projesi Ümraniye Müftülüğüne bağlı Hz. Ali Cami’nde düzenlenen merasim ile sona erdi. Merasime Ümraniye İlçe Müftüsü Abdulkerim Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen, Hafız Mustafa Biçer, çocuklar, aileleri ve vatandaşlar katıldı. Merasim sonunda İlçe Müftüsü Çelik, “Tüm camilerimiz tatilde olduğu gibi her zaman çocuklarımıza açıktır. Emeği geçen cami görevlilerimizi tebrik ediyor, ailelerine teşekkür ediyorum." dedi. Ardından çocuklara ikramlar ve hediyeler takdim edildi.