29.05.2024

Ümraniye Müftülüğü 4-6 Yaş Kur'an Kursları Yıl Sonu Kapanış Programı Düzenlendi

Ümraniye Müftülüğü 4-6 Yaş Kur'an kurslarında yıl sonu coşkusu

Ümraniye Müftülüğü koordinesinde Ümraniye Belediyesi’nin katkılarıyla 4-6 Yaş Grubu Kur'an kurslarında "Yıl Sonu Kapanış Programı” düzenlendi.

Millet Bahçesinde 2023-2024 eğitim-öğretim yılı 4-6 Yaş Kur'an Kursları kapanış programı yoğun bir katılımla yapıldı. Yıl boyunca kurslarda eğitim gören minikler, yıl sonu etkinliğinde Kur’an okuyup şiirler seslendirdi.

Çocukların coşkusuna ortak olan İlçe Müftüsü Abdulkerim Çelik, "4-6 yaş kurslarımızda 4 yaşından itibaren çocuklarımızı eğitmeye başlıyoruz. Milli ve manevi değerlerimizle ne kadar çok çocuğumuzu eğitirsek geleceğimizin de bir o kadar güçlü olacağının farkındayız. Çünkü bu çocuklarımızla on yıl sonrasının toplumunu inşa ediyoruz. Bu uğurda çalışan hocalarımızı, gayret gösteren velilerimizi ve yavrularımızı tebrik ediyorum." dedi.

Programa İlçe Müftülüğüne bağlı tüm 4-6 Yaş Kur'an Kursları katılırken program alanında hazırlanan çeşitli atölyelerde çocuklar gönüllerince eğlendi.

Sahne gösterileri, oyun park alanları, yüz boyama etkinlikleri ile devam eden program patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı ile çocuklar eğlenceli bir gün geçirdi.

İstanbul’un Fethi temasının vurgulandığı 4-6 yaş şenliğinde Filistin de unutulmadı.

Şenliğe Ümraniye Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen, Ak Parti İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, kurum amirleri, Kur'an Kursu öğreticileri, 4-6 yaş öğrencileri ve velileri katıldı.