20.05.2024

Ümraniye’de Genç Gönüller ile Çocuk Gönüller Piknikte Buluştu

Ümraniye’de “Genç Gönüller,  Çocuk Gönüllerle Buluşuyor” projesi kapsamında  piknik etkinliği düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ilkokul öğrencilerine yönelik on ilde “Genç Gönüller, Çocuk Gönüllerle Buluşuyor” projesini hayata geçiriyor.

Bu kapsamda Ümraniye İlçe Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde Ümraniye Belediyesi Millet Bahçesinde ilçedeki Diyanet Gençlik Merkezlerinde “Genç Gönüller, Çocuk Gönüllerle Buluşuyor” projesine katılan öğrencilere yönelik program düzenlendi.

Programda konuşan Müftü Çelik, "Başkanlığımızın ‘Genç Gönüller, Çocuk Gönüllerle Buluşuyor’ projesi dahilinde ilçemizdeki Gençlik Merkezlerimizde nesillerimiz arasındaki etkileşimi artırmak ve onlara doğru bir rol model sunabilmek gayesi ile çaba sarf ediyoruz. On ilde hayata geçen projeyi ilçemizde de uyguluyoruz. Tüm maksadımız cami gölgesinde bir gençlik yetiştirmektir. Projeye katılan tüm öğrencilerimize ve manevi danışmanlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Programda İbiş gösterisi gerçekleştirildi ve yüz boyama, çuval yarışı gibi etkinlikler yapıldı. Program bir öğrencinin"Gazze" şiiri okuması ile devam etti.

İkramların yapıldığı programa ilkokul ve üniversite öğrencileri ile veliler ve manevi danışmanlar katıldı.