17.05.2024

Ümraniye Müftülüğü 4-6 Yaş Kur'an Kurslarında Yıl sonu Heyecanı Başladı

Ümraniye İlçe Müftüsü Abdulkerim Çelik, Parseller ve İlim Sarayı 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında düzenlenen yıl sonu törenlerine katılarak miniklerin heyecanına ortak oldu.

4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerinin Kur’anı Kerim tilaveti ile başlayan ve renkli görüntülere sahne olan programlarda konuşma yapan Çelik, çocukların küçük yaştan itibaren Kur’an-ı Kerim ile yetişmesinin, milli ve manevi değerler ile büyümesinin büyük önem arzettiğini ifade ederek:

“Yavrularımızın heyecanına ortak olmak bizleri çok mutlu etti. Çocuklarımızın Kur’an-ı Kerim ve değerler eğitimi ile yetişmeleri ailelerinin onlara vereceği en büyük imkândır. Bu hususta emeği geçen hocalarımıza ve yardımcı personelimize teşekkür ediyor, yavrularımızı ve ailelerini de göstermiş oldukları gayretten dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Programlarda Filistinli kardeşlerini de unutmayan minikler, Filistin bayraklarıyla sahne gösterileri düzenlediler. Taç giyme ve pasta kesme merasimlerinin ardından öğrencilere Kuran-ı Kerim ve çeşitli hediyeler verilmesiyle programlar sona erdi.