27.11.2018

Mevlid-i Nebi Haftası Küçükçekmece’de Coşkuyla Kutlandı

19.11.2018 pazartesi günü Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Sefaköy Kültür Merkezinde Küçükçekmece Müftülüğümüzce hazırlanan programa ilgi yoğundu. Diyanet İşleri Başkanlığımızın bu yıl ki teması olan Peygamberimiz ve Gençlik Sinevizyon gösterimi ve selalar okunmasıyla başlayan ve vatandaşlarımızın salonun içini ve dışını doldurduğu program Eyüpsultan Camii İmam-Hatibi Erhan METE’nin Kur’an-ı kerim tilaveti ve Küçükçekmece Müftüsü Mustafa TEMEL’in açılış konuşmasıyla devam etti. Ve sırasıyla Türkiye Caferileri Lideri Selahattin ÖZGÜNDÜZ, Eğitim-Bir-Sen Küçükçekmece İlçe Başkanı Yusuf SABAZ, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel KARADENİZ ve Küçükçekmece Kaymakamı Harun KAYA protokol konuşmalarını ve Diyanet İşleri Başkanlık Vaizi Dr. Ulvi ATA sunumunu gerçekleştirdiler. Adem Tay ve ekibinin tasavvuf musikisi dinletisinden sonra programa katılan vatandaşlarımız arasından kura çekilerek çok sayıda vatandaşımız umre ile ödüllendirildi. Program sonunda gül ve yemek ikramı yapıldı.