06.03.2024

Türkiye Diyanet Vakfı Küçükçekmece Şubesi Faaliyetleri

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından İsrail’in zulmü altında zor günler geçiren Filistin halkına destek olmak amacıyla başlatılan "Özgür Filistin’in Yanındayız" yardım kampanyası İlçe Müftülüğümüz ile TDV Küçükçekmece Şubemizce sürdürülüyor. Bu çerçevede toplumun tüm kesimlerinden kampanyaya destekler devam ediyor.

İlçemiz Sefaköy Merkez Cami görevlilerimizden İlyas Öksüzömer hocamızın rehberliğiyle, hayırsever Osman Kara' nın bağışı Filistin’e gönderilmek üzere TDV Küçükçekmece Şubesine teslim edildi. İlçe Müftülüğü makamında TDV Küçükçekmece Şubesi Başkanı olarak yardımı teslim alan Küçükçekmece Müftüsü Hasan Hüseyin Palabıyık, kampanyaya desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Ayrıca “alicenap milletimizi, ellerinden geldiği kadar mazlum Filistin halkının ihtiyaçlarına destek olmaya çağırıyorum” dedi.