13.11.2023

Kanarya Mh. Gazze Camiinde Gazze'ye Selam ve Dua Programı

Küçükçekmece Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü'nün düzenlediği sabah namazı gençlik buluşması Kanarya Gazze Camii'nde gerçekleştirildi. Buluşmaya İlçe Müftümüz Hasan Hüseyin Palabıyık, Eskişehir Sarıca ilçe Müftüsü Erkan Önder, bölge kanaat önderleri, STK temsilcileri, esnaf, cami dernek başkan ve üyeleri, din görevlileri ve evlatları, gençler, çocuklar ve cami cemaati katıldı.

Gençlerin okudukları Yasin-i Şerif'ten sonra program, namaz, tesbihat, zikir, ilahi ve salavatlarla devam etti. İlçe Müftü Palabıyık "Müslümanlara Zulmedilirken Tavrımız Nasıl Olmalı" konulu sohbet ettikten sonra Müftü Erkan Önder dua etti. Daha sonra programda Kur'an-ı Kerim okuyan ve buluşmaya gelen tüm gençlere çeşitli hediyeler dağıtıldı ve akabinde toplu halde hatıra fotoğrafı çekildi. Cemaate çorba ikram edildi. Daha sonra ilçe müftüleri ve din görevlileri tarafından Kanarya Karakolu ziyaret edildi.