15.01.2022

Hacı Ömer Çetinsaya Camii Sabah Namazı Buluşması

Küçükçekmece Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün düzenlediği sabah namazı buluşması, Hacı Ömer Çetinsaya Camiinde gerçekleştirildi. Buluşmaya İlçe Müftüsü, ilçe Milli Eğitim Müdürü ile şube müdürü, okul müdürleri, mahalle muhtarları, Cami dernek başkan ve üyeleri, Din görevlileri ve evlatları, gençler, çocuklar ve cami cemaati katıldı.

Okunan ezan ile başlayan program, gençlerin okudukları Mülk ve Fetih sureleri ile devam etti. Cemaatle kılınan sabah namazının ardından program, gençlerin okudukları ilahiler, salavatlar ve kasideler ile devam etti. Akabinde ilçe Müftüsü Hasan Hüseyin Palabıyık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Gözüdok'un konuşmalarının ardından topluca hatıra fotoğrafı çekildi. Duadan sonra cemaate çorba ikramı yapıldı.