24.03.2021

Tanışma Toplantısı ve Seminer

Müftülüğümüz tarafından Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik tanışma toplantısı ve seminer gerçekleştirildi.

Kısa süre önce ilçemizdeki görevine başlayan Müftü Hasan Hüseyin Palabıyık başkanlığında yapılan toplantıda gündeme ilişkin konular konuşuldu. Pandemi tedbirlerine riayet edilerek yapılan toplantıda Müftü Palabıyık, gündemin ardından din eğitimine duyulan ihtiyaca dikkat çekti.

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi kampüsünde gerçekleşen programa, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Palabıyık, daire personeli ve Kur’an kursu öğreticileri katıldı. Toplantının ardından söz alan Prof. Dr. Mehmet Bulut ve Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, din eğitimi ve din hizmetleri hakkında tecrübe paylaşımında bulundu.