14.07.2020

15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlid-i Şerif Programı

15 Temmuz Şehitleri için Cennet Mh. Yavuzselim Camiinde ikindi namazı sonrasında mevlid-i şerif okundu.

Aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun, hainlerin yenilgiye uğratılmasının ve demokrasi zaferinin dördüncü yıldönümü münasebetiyle vatanını, bayrağını ve tüm değerlerini savunurken şehit olanlar için Yavuzselim Camiinde ikindi namazı sonrasında mevlid-i şerif okundu.

Sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek gerçekleştirilen mevlid-i şerif programına Kaymakam Turan Bedirhanoğlu, Müftü Mustafa Temel, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda Kur'an-ı Kerim ve mevlid-i şerif okunmasının ardından Müftü Temel tüm Şehitlerimiz için dua ettiler.