03.10.2019

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Programı

Cami ve Hayat konulu konferans düzenlendi

2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Küçükçekmece Müftülüğünce “Cami ve Hayat” konulu konferans düzenlendi.

İlçemiz Sefaköy Kültür Merkezinde Halkalı Çamlıkaltı Erkek Kuran Kursu Öğreticisi Selahaddin Yerlikaya’nın sunumuyla düzenlenen “Cami ve Hayat” konulu konferans, Hacı Fatma Hanım Camii İmam-Hatibi Zekeriya Kaya’nın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.  Ardından Cami ve Hayat konulu sinevizyon gösterimi ile devam etti.

Açış ve selamlama konuşmasını İlçe Müftüsü Mustafa Temel’in yapmasının ardından kürsüye gelen Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Fikret Gül, “Cami ve Hayat” konulu konferans verdi.

Programa Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Fikret Gül, İlçe Müftüsü Mustafa Temel, kurum amirleri, din görevlilerimiz, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katılırken, İlçe Müftüsü Mustafa Temel, programa katılımları için teşekkür mahiyetinde Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Fikret Gül adına TEMA Vakfınca dikilen 50 adet fidanın sertifikasını kendilerine takdim ettiler.