18.07.2019

15 Temmuz Destanı Resim Sergisi

15 Temmuz etkinlikleri kapsamında Küçükçekmece Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce bir resim sergisi düzenlendi.

İlçemize bağlı Yaz Kuran Kurslarında eğitim gören öğrencilerimizin çizimleriyle 15 Temmuz Destanını anlatan bir resim sergisi düzenlendi. Küçükçekmece Müftülük bahçesinde gerçekleşen programa İlçe Müftüsü Mustafa Temel, Belediye Başkan danışmanı Faysal Güler, Din Gönüllülerimiz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Küçükçekmece Müftüsü Mustafa Temel’in selamlama konuşmasının ardından protokol konuşmaları gerçekleşti. Gençlik Koordinatörlerimiz Sude Şeyma Genç, Hatice Kübra Kanal, Ayşegül Baydar, Mehmet Keskin, Mustafa Baki ve Abdullah Aydın hocalarımızın yoğun gayretleriyle gerçekleşen program, Saadet Abdik Camii öğrencisi Tuğrul Yılmaz’ın Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından sırasıyla Halkalı Gültepe Camii öğrencilerinden Feyza Candar, Lale Zümra Candar İstiklal Marşı, Halkalı Çamlıkaltı öğrencileri Bilal Keçeci şiir, Oğuzhan Yıldırım sala, Fatih Eren ezan okurken, Hz. Hatice 4-6 yaş Kuran Kursundaki minik yavrularımız 15 Temmuz Marşını seslendirdiler. Ve son olarak Hz. Hatice Kız Kuran Kursu öğrencisi Başak Sude Işık “30 Kuş” şiirini okudu. Program sonunda belediyemizce ikram yapıldı.