29.05.2024

Yaz Kur'an Kursu Semienri ve Personel Toplantısı Gerçekleştirildi

Müftülüğümüz bünyesinde görev yapan Vaiz, İmam Hatip, Müezzin Kayyım, Kadrolu ve Geçici Kur'an Kursu Öğreticilerinin katılımları ile Toplantı gerçekleştirildi.

Sabah, İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlar, öğleden sonra Kadrolu ve Geçici Kur'an Kursu Öğreticileri ile İlçemiz Hz. Ali Camii Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Toplantıya başkanlık eden İlçe Müftümüz Hasan Hüseyin Palabıyık tarafından yaklaşan Kurban Bayramı ile ilgili maddeler değerlendirerek, Türkiye Diyanet Vakfi vekaletle kurban hakkinda bilgiler verildi.

Ardından Yaz Kur'an Kursularıyla ilgili sunumları İmam Hatip Mustafa Baki ve Kur'an Kursu Öğreticisi Nurten Gözen sunumlarını gerçekleştirdiler.

Gündem maddeleri hakkında görevlilerimizin görüş ve önerilerini sunmasının ardından toplantı sona erdi.