25.03.2024

İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL, BÜYÜKÇEKMECE'DE DİN GÖREVLİLERİMİZLE BULUŞTU

İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL, BÜYÜKÇEKMECE'DE DİN GÖREVLİLERİMİZLE  BULUŞTU

İstanbul Valisi Sayın Davut GÜL, Şehit Münir Alkan Fen Lisesi Konferans salonunda Din görevlilerimiz ve Müftülük çalışanlarımızla  buluştu.
    Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programa İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi ARPAGUŞ ve Büyükçekmece Kaymakamı  Ali İkram TUNA da bir konuşma yaparak katılım sağladılar. Pogramda İlçe Müftümüz Nusret KARABİBER;  İlçemizde yapılan faaliyetler, Gençlik çalışmaları, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Çalışmaları ve Müftülüğümüzün diğer çalışmaları hakkında bir sunum yaptı.
    İstanbul Valisi GÜL, din görevlilerimizle din hizmetlerini gerçekleştirirken karşılaşılan sorunlar ve çözüm yollarına ilişkin görüş teatisinde bulundu.
     Program; İlçe Müftümüz KARABİBER’in Vali GÜL’e günün anısına hediye takdimi ve Valimizin Din Görevlileriyle ayrı ayrı vedalaşması ile sona erdi.