10.07.2023

Suphiye Sancak Kur'an Kursu Açılışı

Suphiye Sancak Kur’an Kursu Açılışı

Büyükçekmece İlçe Müftülüğümüze bağlı Büyükçekmece İbrahim Sancak Camii altında hayırsever Sancak ailesi tarafından yapımı üstlenilen Suphiye Sancak Kur’an Kursu, Cuma namazı sonrası dualarla açıldı.

Açılış Merasimine İlçe Kaymakamımız Ali İkram Tuna, İlçe Müftümüz Nusret Karabiber,Belediye      Başkan Vekili Ahmet Şahin, Sancak Grup ve Sancaklar Vakfının Yönetim Kurulu Başkanı Suat Sancak,  Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Sancak’lar ailesinin diğer üyeleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilinin yapmış olduğu kısa konuşma sonrasında İlçe Müftümüz, Kur’an Kursunun öneminden bahsederek Kursun yapımında emeği geçen Sancak ailesine ve bu önemli günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.

Yapılan dua sonrası kurdele kesimiyle gerçekleşen açılış programının ardından protokol üyeleri ve katılımcılar Kur’an Kursunu gezerek öğrenci ve öğreticilerle sohbet etti.