13.06.2023

Tepecik Aksa Camii 4-6 yaş Kur’an Kursunda Yıl Sonu Şenliği Yapıldı

Müftülüğümüz Bünyesindeki Tepecik Aksa Camii 4-6 yaş Kur’an Kursunda Kur’an Kursu Öğrencilerimizin hazırladıkları sene sonu etkinlikleri göz kamaştırdı. Yıl içerisinde edindikleri bilgileri izleyicilerle paylaşan öğrenciler, maharetlerini sergileyerek gösteri yaptılar.

Yoğun Katılımın olduğu Tepecik Aksa Camii bahçesinde gerçekleştirilen programa İlçe Müftümüz, Şube Müdürümüz, Kur’an kursu Öğreticileri, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Minik öğrencilerin yapmış olduğu gösterilerden duyduğu memnuniyeti ifade eden İlçe Müftümüz başta öğrenciler olmak üzere programda emeği geçen Kur’an Kursu Öğreticilerine ve ailelerine teşekkür etti.