21.05.2024

Türkiye Diyanet Vakfı Kitap Satış ve Teşhir Yerimiz Yeni Yerinde Hizmete Devam Ediyor

İlçe Müftülüğümüz bünyesinde Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarının tanıtım ve satışının yapıldığı Kitabevi, İlçemiz Merkez Camii altındaki yeni yerinde faaliyetine devam etmektedir.

Kitap Satış ve Teşhir Yerini ziyaret eden İlçe Müftümüz Nusret KARABİBER, Kitabevimizden vatandaşların günün her saati istifade edeceğini belirterek Başkanlık Dini Yayınlar Genel Müdürlüğümüzün yediden yetmişe halkın tüm kesimlerine hitap eden sesli ve görüntülü yayınlarının gün geçtikçe sayısının arttığından bahsetti. İlçe Müftümüz, ayrıca Hac Umre işlemlerinin ve  Kurban bağış işlemlerinin de yapıldığı kitabevine vatandaşlarımızı davet etti.