30.04.2024

İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa Büyükçekmece Yerleşkesinde Diyanet Gençlik Ofisi Açıldı

İlçemiz sınırları içinde bulunan İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Büyükçekmece Yerleşkesi Camii bünyesinde Diyanet Gençlik Ofisi açıldı. Açılışa üniversite rektörü Prof. Dr. Nuri AYDIN, İl Müftü Yardımcıları Ahmet AKTÜRKOĞLU ve Zekeriya BÜLBÜL, İlçe Müftüsü Nusret KARABİBER, Üniversite Dekanları, Öğretim Görevlileri, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılış programı, cami İmam-Hatibi Reşat ATASEVER’in ofisle ilgili tanıtıcı konuşmasıyla devam etti. Üniversite Rektörü AYDIN da yaptığı konuşmasında Diyanet İşleri Başkanlığının kontrol ve idaresinde hizmet verecek olan Gençlik Ofisinin hayırlı hizmetlere vesile olacağını, bundan dolayı da emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti. Gençliğin önemini vurgulayan bir konuşma yapan İl Müftü yardımcısı AKTÜRKOĞLU’nun ardından, İlçe Müftüsü Nusret KARABİBER, gençlik ofisinin yapılış aşamasından bahsederek gençlere dinimizin güzelliklerini anlatmanın ve onlarla hoş vakit geçirmenin önemine vurgu yaparak, katılımcılara ve katkılarından dolayı Rektör AYDIN’a teşekkür etti. İl Müftü Yrd. Zekeriyya BÜLBÜL’ün duasının ardından kurdele kesilmesiyle program sona erdi.