16.10.2019

Sabah Namazı Buluşması

Ümraniye Müftülüğü ve Ümraniye Belediyesinin katkıları ile geleneksel olarak her yıl düzenlenen Sabah Namazı Buluşmaları Medine camiinde başlandı

2019-2020 yılı sabah namazı buluşmalarının ilki bu hafta Medine camiinde yapılarak Ümraniye’de geleneksel sabah namazı buluşmalarına start verilmiş oldu. İlçe kaymakamı Suat DERVİŞOĞLU, İlçe Müftüsü Muharrem GÜL, Ümraniye Belediye Başkanı İSMET YILDIRIM ve başkan yardımcıları, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Namaz sonrasında  İlçe Müftüsü Muharrem Gül kısa bir konuşma yaparak, birlik ve beraberliğin önemini anlattı. “Hac ve umreye giden vatandaşlarımız şahit olmuşlardır ki sabah namazlarında mescidi nebeviye ’ye insanlar oluk oluk akıyorlar lakin ülkemizde sabah namazında camilerimiz boş kalıyor bu durumun muhasebesini hep birlikte yapmalıyız” dedi. Sabah namazı buluşmalarına katılan vatandaşlara önemli mesajlar vererek ilçedeki camilere desteklerinden dolayı Ümraniye Belediyesine ve belediye başkanına teşekkür etti.

Sabah Namazı sonrasında Ümraniye Belediyesinin çorba ikramının ardından; Ümraniye Müftüsü Muharrem Gül, cami cemaatiyle bir araya gelerek çay içip sohbet etti.