13.07.2018

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI

Cennet Kültür Merkezinde Yaz Kur'an Kurslarında eğitim gören öğrenciler, velileri ve öğreticilere yönelik saat 10:00'da 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı düzenlendi. Programa Küçükçekmece Kaymakamı Harun KAYA, Belediye Başkanı Temel KARADENİZ, Milli Eğitim Müdürü Cemal YILMAZ ve STK temsilcileri ile meclis üyeleri katıldı. Program 15 Temmuz sinevizyonu ve sala okunmasıyla başladı. Müftülüğümüze bağlı Söğütlü Çeşme Akşemseddin Camii Erkek Kur'an Kursu Öğrencisinin okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından İlçe Müftümüz Mustafa TEMEL "Vatan Sevgisi, Milli Birlik ve Beraberlik" konulu konuşmasını gerçekleştirdi. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal YILMAZ, Belediye Başkanı Temel KARADENİZ ve Kaymakam Harun KAYA günün anlam ve önemini belirten selamlama konuşması yaptı. Çamlık Altı Erkek Kur'an kursu öğrencisi bir ilahi ve şiir okudu. Arada Tesbihatların okunması ile devam eden Program, Söğütlü Çeşme Akşemseddin Camii Erkek Kur'an kursu öğrencisinin yapmış olduğu dua ile tamamlandı.