22.02.2018

Polis Özel Harekat Dualarla Afrin’e Uğurlandı

22.02.2018 Perşembe İstanbul Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde 46 kişilik iki timden oluşan Polis Özel Harekat (PÖH) timleri, Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere İstanbul'dan Afrin'e dualar ve gözyaşları eşliğinde uğurlandı. Programa İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa ÇALIŞKAN ve Küçükçekmece İlçe Müftüsü Mustafa TEMEL’in yanı sıra vatandaşlarımız ve polislerimizin aileleri katıldılar.

İstanbul Özel Harekat Şube Müdürlüğündeki törende kurban kesildikten sonra Küçükçekmece İlçe Müftüsü Mustafa TEMEL, kahraman polislerimizin sağ salim görevlerini tamamlayıp vatanlarına, eş ve dostlarına kavuşmaları, ordumuzun karada-havada-denizde muzafferiyeti için dua ettiler. Polislerimizin hep bir ağızdan amin demeleri ve tekbir getirmeleri, Kur’an-ı Kerim’in ve Şanlı al bayrağımızın Polis Özel Harekat’a teslim edilmesi duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Hazreti Mevla yariniz ve yardımcınız olsun. Hoş kalın yiğitler. Hoşça kalın. Vatan size minnettar. Ayağınıza taş değmesin aslanlar. Yolunuz açık olsun. Sağ olun. Var olun. Allah’a emanet olun.