05.01.2016

Üsküdar Müftülüğü ADRB, TRT Sanatçısıyla Huzurevinde

Üsküdar Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu 2015 yılı Huzurevi programlarını görkemli bir faaliyetle taçlandırdı. Sosyal destek faaliyetleri kapsamında Prof. Dr. Fahrettin Kerim ve Nilüfer GÖKAY Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlılar yine yalnız bırakılmadı.

Geçtiğimiz günlerde Huzurevinde yapılan programa onur konuğu olarak davet edilen TRT sanatçısı Hüseyin İPEK ile birlikte ADRB Koordinatörü Vaiz Selva ÖZELBAŞ, Ferah Merkez Camii İmam Hatibi Yusuf BELGE ve Ferah Mahallesi Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Rukiye BELGE katıldılar.

Prof. Dr. Fahrettin Kerim ve Nilüfer GÖKAY Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki programdan önce yaşlılar ziyaret edilerek sohbet edildi ve talepleri dinlendi. Daha sonra TRT sanatçısı Hüseyin İPEK, Yusuf BELGE ve çocuk ilahi grubu üyeleri okudukları Kur'an-ı Kerim, ilahi, kaside ve duâlarla  huzur evi sakinlerinin yüreklerine huzur verdiler.