27.01.2024

Kıroğlu Camii yeniden ibadete açıldı.

Üsküdar Belediyesi ve hayırseverlerin destekleriyle inşa edilen Kıroğlu Camii, düzenlenen törenle yeniden ibadete açıldı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende, protokol üyeleri konuşmalarını gerçekleştirdi.
Protokol konuşmalarının ardından Kıroğlu Camii, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş’un yaptığı dua ile ibadete açıldı.
Törenin ardından Müftü Arpaguş, Kıroğlu Camii’nde hutbe irad ederek Cuma namazını kıldırdı.
Törene, 29. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İstanbul Valisi Davut Gül, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar İlçe Müftüsü İbrahim Yavuz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.