26.11.2023

Üsküdar'da “Baba Okulu Semineri Kapanış Programı” icra edildi.

Müftülüğümüz bünyesinde; toplumda aile olma bilincini arttırmak, ailede hak ve sorumluluklar açısından baba olmanın önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen ve 4 hafta süren "Baba Okulu Seminerleri" sona erdi.

İlçe Vaizi Mustafa Çınar tarafından din görevlilerinin dini ve sosyal hayatlarına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen seminerlerde; "İyi İnsandan İyi Babaya, Mahremiyet Eğitiminde Baba, Çocuğun Kişilik Gelişiminde Babanın Rolü, İslam'a Göre Baba Olmak, Kur'an'da Baba Örnekleri ve Baba Olarak Hz. Muhammed" gibi konu başlıkları yer aldı.

Yavuztürk Fatih Camii Gençlik Merkezi’nde düzenlenen kapanış programında İlçe Müftüsü İbrahim Yavuz seminere katılan din görevlilerine Katılım Belgelerini takdim ederek kendilerine teşekkür etti.