08.10.2023

Fevziye Hatun Camii Yeniden İbadete Açıldı.

Üsküdar Müftülüğüne bağlı Selami Ali Mahallesinde yer alan ve 1882 tarihli bir Osmanlı camisi olan Fevziye Hatun Camii, yapılan restorasyonun ardından Cuma namazı ile yeniden ibadete açıldı.Cuma namazını kıldırıp hutbe irad eden ve açılışta dua eden İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş caminin cemaatinin bol olmasını niyaz ederek caminin yeniden ibadete açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
                İstanbul Valiliği, Üsküdar Belediyesi ve Ekşioğlu ailesi tarafından tarihi dokusu korunarak günümüz koşullarına göre tamamlanan caminin açılış programına İstanbul Valisi Davut Gül,  Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Üsküdar Müftüsü İbrahim Yavuz ile vatandaşlar katıldı.
Cuma namazı sonrasında ise vatandaşlara ikram yapıldı.