29.09.2023

“Mevlid-i Nebî Haftası“ ve “Camiler ve Din Görevlileri Haftası“ münasebetiyle program düzenlendi

Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programa ,Üsküdar Kaymakamı Sn. Adem Yazıcı, resmi kurum ve kuruluşların daire amirleri ve personelleri, Din Görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Pazarbaşı Camii İmam Hatibi Adem Bilgetay’ın Kelamların en güzeli Kur’anı Kerim tilavetiyle başlayan program, Üsküdar Müftüsü İbrahim Yavuz’un açılış konuşmasıyla devam etti.
Çamlıca Camii Müezzini Mustafa Alphayta Resul-i Ekrem ( S.A.V ) anlatan kasîde icrasıyla kalplere dokunurken,Yazar ve Divan Edebiyatı Araştırmacısı Prof.Dr. İskender Pala’nın konferansıyla salonda duygulu anlar yaşandı.
Program hediye ve çiçek takdimi ile sona erdi.