06.07.2022

VEKALETLE KURBAN ORGANİZASYONU

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı Üsküdar Şubesine verdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na, toplumun tüm kesimlerinden destek geliyor.

Bu bağlamda, 2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu kapsamında Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Türkiye Diyanet Vakfı Üsküdar Şubesine 10 adet kurban bağışında bulunarak Vekaletle Kurban Organizasyonu’na destek oldu.

Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile bir araya gelen Üsküdar Müftü Vekili ve TDV Üsküdar Şubesi Başkan Vekili Muharrem Gül ve Üsküdar Müftülüğü Şube Müdürü Abdülkadir Ekşi tarafından Türkiye Diyanet Vakfı Üsküdar Şubesince sürdürülen “2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu” hakkında bilgi aktarımında bulundular.

Belediye Başkanı Türkmen’in vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı Üsküdar Şubesi adına kabul eden Müftü Vekili Gül, Türkmen’e teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti.