06.07.2022

VEKALETLE KURBAN ORGANİZASYONU

Vekaletle Kurban Organizasyonu kapsamında Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa DEMİRYÜREK ziyaret edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu kapsamında Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa DEMİRYÜREK, Üsküdar Müftü Vekili ve TDV Üsküdar Şubesi Başkan Vekili Muharrem Gül ve Üsküdar Müftülüğü Şube Müdürü Abdülkadir Ekşi tarafından ziyaret edildi.

Bu bağlamda, Üsküdar Kaymakamı DEMİRYÜREK ile bir araya gelen Üsküdar Müftü Vekili ve TDV Üsküdar Şubesi Başkan Vekili Gül ve Üsküdar Müftülüğü Şube Müdürü Ekşi tarafından Türkiye Diyanet Vakfı Üsküdar Şubesince sürdürülen “2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu” hakkında bilgi aktarımında bulundular.

Kaymakamı DEMİRYÜREK, Türkiye Diyanet Vakfı Üsküdar Şubesince sürdürülen “2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonuna destek vereceklerini dile getirdi.