30.05.2024

Diyanet Gençlik Merkezi Ek Hizmet Binası Açıldı

Üsküdar Müftülüğü'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Diyanet Gençlik Merkezi'nin ek hizmet binası, Kalyon Vakfı tarafından yapılan onarımlar ve tefrişat çalışmalarının ardından Kısıklı Kız Kuran Kursu olarak yeniden hizmete açıldı.

Program, Pazarbaşı Camii İmam-Hatibi Adem BİLGETAY’ın Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Katılımcıları selamlayan Üsküdar Kaymakamı Adem YAZICI, Kuran Kursu hizmetlerinin toplum için taşıdığı öneme dikkat çekti. Ardından Kalyon Holding adına Teklif İhale ve Denetim Direktörü Selcan Zeliha KÖK bir konuşma gerçekleştirdi.

Üsküdar Müftü Vekili Dr. Ahat TAŞÇI, açılışı gerçekleştirilen kuran kursunun tüm vatandaşlarımıza hayırlı hizmetler sunması için dua etti. Programa katılan önemli isimler arasında İstanbul Valisi Davut GÜL’ün eşi Gülden GÜL, Üsküdar Müftüsü İbrahim YAVUZ’un eşi Zeynep YAVUZ ve Kalyon Holding Kültürel İşler Komitesi Başkanı Reyhan KALYONCU da yer aldı.

Program, katılımcılara sunulan ikramlarla sona erdi.