28.09.2023

Üsküdar Paşakapısı Ceza İnfaz Kurumu’nda Mevlid Kandili Programı Düzenlendi

Üsküdar/Paşakapısı Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü’nde Manevi Rehberlik Birimince organize edilip, sunuculuğunu Cezaevi Vaizi Fevzi YILDIZ’ın yaptığı Mevlid Kandili programı düzenlendi. Programa İstanbul İl Müftü Yardımcısı Dr. Selahattin YILMAZ, Cezaevi Cumhuriyet Savcısı Ahmet TATLICAN,  Cezaevi Kurum İkinci Müdürü Selahattin ERGÜN, Cezaevi Karakol Komutanı Jandarma Kd.Bş.Çvş Mehmet APARDIM,  İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zuhal AĞILKAYA ŞAHİN, İstanbul İl Müftülüğü Cezaevleri Koordinatör Vaizi Server AKIN, İmam Hatip Mustafa DÜNDAR, İmam Hatip Emrullah ÇALIŞKAN, İmam Hatip İlker KONCA, Müezzin Kayyım Bilal YILDIRIM, Müezzin Kayyım Abdurrahim DENİZ, Müezzin Kayyım Emre ARSLAN katıldı.

Düzenlenen programda Kur’an-ı Kerim tilaveti, Mevlid-i Nebi konulu sinevizyon gösterimi, İstanbul İl Müftü Yardımcısı Dr. Selahattin YILMAZ tarafından verilen ‘’Hz. Peygamber, İman ve İstikamet’’ temalı konferans ve Üsküdar İlçe Müftülüğünün güzide din görevlileri tarafından sala, ilahi ve kaside dinletisi icra edilmiş olup,  İl Koordinatör Vaizi Server AKIN tarafından yapılan dua ile program sonlandırılmıştır. Programa katılan tüm hükümlü ve tutuklulara ikramlarda bulunulmuştur.