25.04.2024

İstanbul`da İlçe Müftüleri Toplantısı Gerçekleşti

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen İlçe Müftüleri Toplantısı, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş’un riyasetinde gerçekleştirildi.
İl Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantı, Arnavutköy İlçe Müftüsü Arif Yeşiloğlu tarafından yapılan Kur’ân-ı Kerim tilaveti ile başladı. İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Arpaguş`un gündeme dair konuşması ile devam etti.
Toplantıda İstanbul Müftü Yardımcıları Dr. Mustafa Yavuz, Ahmet Aktürkoğlu, Metin Akbaş, Zekeriya Bülbül, Dr. Selahattin Yılmaz, İsa Aktaş, Huriye Akbıyık ile Ayşe Coşkun ve Şahabettin Karabay görev alanlarına dair bilgilendirme yaptı.
Toplantı, İlçe Müftülerinin görüş ve önerilerini ifade ederek ilçelerde gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgi vermesi ile sona erdi.