06.02.2024

Fatih Camii’nde Depremde Hayatını Kaybedenler İçin Dua Programı

İstanbul Müftülüğü tarafından Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. yılında depremlerde hayatını kaybedenler için “Dua Programı” düzenlendi.
İstanbul Müftülüğü tarafından 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. yılında depremlerde hayatını kaybedenler için sabah namazı sonrası dua edildi.
Fatih Camii’nde gerçekleştirilen programa İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş tarafından sabah namazı kıldırıldı.
Program, Fatih İlçe Müftüsü Hüseyin Baş tarafından yapılan dua ile sona erdi.
Programa İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, Fatih Kaymakamı Cafer Sarılı, İl Müftü Yardımcısı Zekeriya Bülbül, Fatih İlçe Müftüsü Hüseyin Baş ve cemaat katıldı.