19.01.2023

Çatalca`da 4-6 Yaş Kur`an Kursu Dualarla Açıldı

İstanbul Çatalca İlçe Müftülüğüne bağlı Gökçeali Mahallesi 4-6 Yaş Kur`an Kursu dualarla açıldı.

Çatalca İlçesinde Gökçeali Mahallesinde yer alan 4-6 yaş Kuran Kursunun yanı sıra aynı yerde yer alan ve yenilenen yetişkinlere yönelik ihtiyaç odaklı Kur`an kursunun açılışı da gerçekleşti.

Açılış programı Kur`an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Açılış konuşmasının gerçekleştiren İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş duada bulundu ve Kur`an Kursunda dinine, vatanına, milletine hayırlı evlatların yetişmesi dileklerinde bulundu.

Programa İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, İl Müftü Yardımcıları Mustafa Yavuz ve Metin Akbaş, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu, Çatalca İlçe Müftüsü Mehmet Çelebi, Sarıyer İlçe Müftüsü Mehmet Muslu, ilçe mülki amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Açılış programı kursun yapımında emeği geçen mahalle muhtarlarına plaket takdimi ile sona erdi.