08.12.2022

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş’un Riyasetinde İlçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen İlçe Müftüleri Toplantısı, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş’un riyasetinde, İl Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

İstanbul Müftülüğü Konferans Salonunda Eyüpsultan İlçe Müftüsü Basri Bektaş’ın Kur’ân-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı, Ümraniye İlçe Müftüsü olarak görev yapmaktayken, Erzincan İl Müftülüğü’ne atanan Muharrem Gül’ün toplantıya katılanlara veda konuşmasının ardından, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş’un açılış konuşmasıyla devam etti.

Müftü Prof. Dr. Safi Arpaguş riyasetinde gerçekleştirilen İlçe Müftüleri toplantısına İstanbul İl Müftü yardımcıları ve İlçe Müftüleri katıldı. Toplantı gündem maddelerinin değerlendirilmesiyle sona erdi.