24.11.2022

TDV Gönüllüleri İhtiyaç Sahibi Ailelerin Yararı İçin Üretim Atölyesi Kurdu

Kadıköy İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadıköy Şubesi Kadın Kollar iş birliğinde ihtiyaç sahibi ailelerin yararı için üretim atölyesi kuruldu.

Üretim Atölyesinin açılışı İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş'un duasıyla yapıldı. Müftü Safi Arpaguş, TDV Kadıköy Gönüllü Kadın Kolları Sorumlusu Ayşegül Düz’den atölye çalışmaları hakkında bilgi alındı.

Kadıköy İlçe Müftüsü Dr. Ahat Taşcı, Gözcübaba Camii müştemilatında yer alan atölyenin açılışına katılanlara ve hayırseverlere teşekkür etti.

Programa Kadıköy Kaymakamı Muhittin Pamuk, din görevlileri, gönüllüler ve hayırseverler katıldı.

Atölye, hayır faaliyetlerine katılmak, iyilikte gönüllü olmak ve atölye faaliyetlerini yerinde görüp incelemek isteyen vatandaşlarımız için Çarşamba günleri ziyarete açık olacak.