10.08.2022

İlçe Müftüleri Toplantısı Avcılar'da Yapıldı

İstanbul Müftülüğü tarafından her ay düzenli olarak yapılan İlçe Müftüleri toplantısı, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş’un riyasetinde Avcılar’da gerçekleştirildi.

Avcılar İlçe Müftülüğü’nün ev sahipliğinde Nakipoğlu Kur’an Kursu’nda gerçekleştirilen toplantı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Avcılar İlçe Müftüsü Necdet Arman’ın ilçede yürütülen hizmetler hakkında yaptığı açılış konuşması ile başladı.

Toplantıda konuşan İstanbul Müftüsü Safi Arpaguş, İstanbul’a yeni tayin olan ve görev yeri değişikliği sebebiyle İstanbul’dan ayrılacak olan ilçe müftülerine yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Toplantı, İl Müftü yardımcılarının gündem maddelerine yönelik konuşmalarıyla devam etti.

Gündem maddelerinin değerlendirilmesiyle sona eren toplantının ardından Müftü Safi Arpaguş ve Avcılar İlçe Kaymakamı Kemal İnan, hafızlık ve 4-6 yaş grubu toplam 170 öğrencinin eğitim gördüğü Nakipoğlu Kur’an Kursu’nda incelemelerde bulundu.