03.08.2022

Gençler Müftü Safi Arpaguş’u Ziyaret Etti

Gençler İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş’u ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın uluslararası düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışmalarına hazırlık amacıyla hazırladığı proje kapsamında eğitim gören gençler İstanbul Müftüsü Safi Arpaguş’u ziyaret etti.

Proje hakkında bilgi veren Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin, projenin Milli Eğitim Bakanlığı Din Eğitimi Genel Müdürlüğü’nün İmam Hatip Ortaokulları ve İmam Hatip Liseleri arasında düzenlediği Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışmalarında Türkiye Finaline katılmaya hak kazanan öğrencilere yönelik olduğunu bilgisini verdi.

İstanbul Müftülüğü Konferans Salonu’nda öğrencilerle bir araya gelen Müftü Safi Arpaguş ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek gençlere tavsiyelerde bulundu.

Gençler tarafından ilahi ve kaside dinletisinin icra edildiği program hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.