10.05.2022

Din Görevlileri Arası Hafızlık Yarışması İstanbul Elemesi Yapıldı

Din Görevlileri Arası Hafızlık Yarışması İstanbul elemesi Süleymaniye Camii’nde gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2022 yılı “Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlama Etkinlikleri” çerçevesinde düzenlediği Din Görevlileri Arası Hafızlık Yarışması İstanbul elemesi Süleymaniye Camii'nde gerçekleştirildi.

İstanbul Müftülüğü tarafından oluşturulan komisyonlar maharetiyle gerçekleştirilen yarışmada erkekler kategorisinde Ali Haydar Mehmetalioğlu birinci, Bünyamin Kaya ikinci, Fırat Akman üçüncü oldu.

Din Görevlileri Arası Hafızlık Yarışması kadınlar kategorisinde ise Havva Akın birinci, Sündüz Dinçer ikinci, Emine Bıyık üçüncü oldu.

İstanbul elemelerinde başarılı olan 7 Erkek personel ile 3 Kadın personel bölge elemesine katılmaya hak kazandı.

Yarışmada dereceye giren personele hediye takdim edilmesiyle program sona erdi.