29.04.2022

Yetimler İftar Programında Buluştu

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş'un katılımıyla yetimlere yönelik iftar programı gerçekleştirildi.

İstanbul Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) İstanbul Şubesi iş birliğinde Fatih Belediyesi Çatladıkapı Sosyal Tesisleri’nde Türk vatandaşı yetimler ile göçmen yetimlere yönelik iftar programı düzenlendi.

İftar öncesinde Yeni Camii İmam Hatibi Emrullah Akbaş’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ve okuduğu Akşam ezanıyla başlayan program İstanbul il Müftü yardımcısı Mustafa Yavuz’un duasıyla devam etti.

Katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada iftar programının hayırsever Mümtaz Arar ve ailesinin katkılarıyla yapıldığını ifade eden İstanbul Müftüsü Safi Arpaguş, “Bu akşam bu sofrada bizimle beraber olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu mübarek Ramazan ayının hepimiz hakkında hayırlara vesile olmasını diliyor, şimdiden gelecek olan bayramınızı tebrik ediyorum.” dedi.

Yapılan konuşma ve duaların ardından program sona erdi.