11.10.2021

“Vefa” Konulu Konferans Düzenlendi

İstanbul İl Müftülüğü “Vefa” Konulu Konferans Düzenledi.

İstanbul İl Müftülüğü, “2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle “Cami, Din Görevlileri ve Vefa” konulu etkinlikler kapsamında İstanbul İl Müftülüğü Konferans Salonunda İl Müftülüğü personeline yönelik “Vefa” konulu konferans düzenledi.

Süleymaniye Camisi Baş Müezzin-Kayyımı Abdussamet Yazıcı’nın Kur’ân-ı Kerim tilaveti ve İl Müftü vekili Mustafa Yavuz’un açılış konuşmasıyla başlayan Konferans, İstanbul eski il müftüsü ve Sebahattin Zaim Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kâmil Yılmaz’ın “Vefa” konulu konuşmasıyla devam etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ve İl Müftülüğünün “Vefa” konusunu gündemine almasından dolayı konuşmasına teşekkür ederek başlayan Prof. Dr. Hasan Kâmil Yılmaz, “Başkanlığımızın, Müftülüğümüzün “Vefa” konusunu gündemine almış olmasıyla önemli bir konuyu gündeme taşınmış oldu. Hakikaten “Vefa” bugün çok ihtiyaç duyduğumuz bir hadisedir.” sözlerine yer verdi.

İl Müftü yardımcıları, İlçe Müftüleri ve İl Müftülüğü personelinin katıldığı konferans, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.