08.10.2021

Sabık Başkanlara ve Sabık İl Müftülerine Yönelik Vefa Ziyaretleri Gerçekleştirildi

İstanbul’da ikamet eden Diyanet İşleri sabık Başkanları ve İstanbul sabık İl Müftülerimiz ziyaret edildi.

İstanbul İl Müftülüğü tarafından “2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle “Cami, Din Görevlileri ve Vefa” konulu etkinlikler kapsamında İstanbul’da ikamet eden Diyanet İşleri sabık Başkanlarına ve İstanbul sabık İl Müftülerine yönelik ziyaretler gerçekleştirildi.

“2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle “Cami, Din Görevlileri ve Vefa” konulu etkinlikler kapsamında Diyanet İşleri sabık Başkanlarından Dr. Tayyar Altıkulaç, Prof. Dr. Mustafa Sait Yazıcıoğlu ve Prof. Dr. Ali Bardakoğlu ile İstanbul sabık İl Müftüleri Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı, Prof. Dr. Hasan Kâmil Yılmaz ve Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı görev yaptıkları kurumlarda ziyaret edildi.

Etkinlikler hakkında konuşan İstanbul İl Müftü vekili Mustafa Yavuz, “İstanbul’da ikamet eden sabık Başkan ve sabık Müftü hocalarımızı “2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” temasının “Cami, Din Görevlileri ve Vefa” olmasından dolayı ziyaret etmeyi bir vefa borcu olarak gördük ve bu amaçla ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.” ifadelerine yer verdi.

İl Müftü Vekili Mustafa Yavuz ve İl Müftü yardımcılarının katıldığı ziyaretler hatıra fotoğrafı çekimlerinin ardından sona erdi.