05.10.2021

İstanbul Eski İl Müftüleri Kabirleri Başında Dualarla Anıldı

İstanbul eski il müftüleri kabirleri başında Kur’ân-ı Kerim ve dualarla anıldı.

İstanbul İl Müftülüğü’nün Camiler ve Din Görevlileri haftası dolaysıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında İstanbul’da medfun bulunan İstanbul eski il müftüleri kabirleri başında Kur’ân-ı Kerim ve dualarla anıldı.

Program kapsamında Mehmet Fehmi Ülgener Edirnekapı Şehitliği’nde; Ömer Nasuhi Bilmen ve Abdurrahman Şeref Güzelyazıcı Edirnekapı Sakızağacı Mezarlığı’nda; Bekir Hâki Yener ise Edirnekapı Necatibey Mezarlığı’nda bulunan kabri başında anıldı.

Medfun müftülerin mezarı başında düzenlenen programda Bayrampaşa İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük ve Eyüpsultan Camii Müezzin-Kayyımı Davut Şensoy tarafından Kur’ân-ı Kerim tilavet edildi. İl Müftü vekili Mustafa Yavuz, İl Müftü yardımcıları Hüseyin Demirhan ve Selahattin Yılmaz tarafından ise dua edildi.

İl Müftülüğü personelinin katıldığı program, kabir ziyaretlerinin ardından sona erdi.