23.08.2021

“Staj Seferberliği Projesi” Kapsamında Üniversite Öğrencilerine Staj Eğitimi Verildi.

Müftülüğümüzde  “Staj Seferberliği Projesi” kapsamında Staj Eğitimi verilen Üniversite Öğrencileri Katılım Belgesi aldılar.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinesinde başlatılan staj seferberliği projesi kapsamında Müftülüğümüze müracaat edip kabul edilen 37 İlahiyat ve İslami İlimler Fakültesi öğrencisi, 26 Temmuz - 20 Ağustos tarihleri arasında staj eğitimlerini tamamladı. 20 iş günü devam eden eğitimin 15 iş günü ilçe müftülüklerinde, 5 iş günü Müftülüğümüz bünyesinde yürütüldü.

Stajyer öğrenciler, Diyanet İşleri Başkanlığımızın taşra teşkilatında bulunan tüm birimlerinin de tanıtıldığı programın çok faydalı olduğunu, Başkanlığımızın ve Müftülüklerimizin çalışma alanlarına dair daha önce detaylı bilgi sahibi olmadıklarını, bu eksikliği verilen staj eğitimi ile giderdiklerini ifade ettiler.

20 Ağustos Cuma günü İstanbul Müftü Vekili Hüseyin DEMİRHAN, İl Müftü Yardımcısı Ayşe COŞKUN, proje sorumlusu Eğitim Uzmanı Ayşe TORLAK’ın katılımıyla yapılan program stajyer öğrencilerin değerlendirmeleri alınarak Katılım Belgesi ve hediye takdimi ile sona erdi.