15.07.2021

15 Temmuz Şehitleri Şahadetlerinin 5. Yıl Dönümünde Taksim Camii’nde Anıldı

15 Temmuz Şehitleri şahadetlerinin 5. yıl dönümünde Taksim Camii’nde Kur’ân-ı Kerim ve dualarla anıldı.

İstanbul İl Müftülüğü, İstanbul Valiliği’nin himayesi ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın katılımıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Taksim Camii’nde anma programı düzenledi.

15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için Taksim Camii’nde gerçekleştirilen program, salâ okunmasıyla başladı. Kur’ân-ı Kerim tilavetiyle, kasideler ve ilahiler okunmasıyla devam eden programda İl Müftüsü Mehmet Emin Maşalı dua etti ve öğle namazını kıldırdı.

Programa İstanbul Valisi Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı, İl Müftü yardımcıları Mustafa Yavuz ve Hüseyin Demirhan, Beyoğlu İlçe Müftüsü Arif Cevlek ile şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Program, öğle namazının kılınmasıyla sona erdi.