26.04.2021

Ramazan Paylaşmaktır

İstanbul’da yaşayan ihtiyaç sahiplerine yönelik “Ramazan Paylaşmaktır” kampanyası başlatıldı.

İstanbul Müftülüğü Göç Koordinatörlüğü tarafından salgın sürecinde ihtiyaç sahibi ailelerin temel gıda ihtiyaçlarını karşılamalarına katkı sağlamak amacıyla “Ramazan Paylaşmaktır” kampanyası başlatıldı.

Kampanya, Türkiye Diyanet Vakfı Şubeleri  ve Göç Koordinatörlüğü gönüllüleri iş birliğinde gerçekleştiriliyor.

Konuyla ilgili bilgi veren İstanbul İl Müftü yardımcısı Hüseyin Demirhan, “Salgın sürecini yaşadığımız bu günlerde ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin durumlarına karşı kayıtsız kalamazdık. Bu sebeple il genelinde böyle bir kampanyayı yapmayı planladık. Ramazan ayına yönelik bu kampanyamızda şu ana kadar 10.000 aileye ulaştık. Hedefimiz 25.000 aileye bu yardımları ulaştırmak.” ifadelerine yer verdi.

Ramazan bayramına kadar devam edecek kampanya ile vatandaşlarımızdan ve göçmenlerden tespit edilen ihtiyaç sahiplerine gıda paketi ve alışveriş kartlarından oluşan yardımlar teslim edilecek.