12.11.2020

İstanbul Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Eğitim Semineri

03-09 Kasım tarihleri arasında İstanbul Müftülüğü Nuruosmaniye Ek Hizmet Binası toplantı salonunda İlçe koordinatörlerine yönelik eğitim semineri düzenledi.

İstanbul Müftü Yardımcısı Zekeriya Bülbül tarafından düzenlenen seminere, tecrübe paylaşımında bulunmak üzere alanında yetkin isimler katılım gösterdiler.

Seminerde, İstanbul Müftü Yardımcısı Zekeriya Bülbül “Eğitim Semineri Amacı ve Bölge Teşkilatlanmasının Avantajları”, İstanbul İl Vaizi Emine Arslan “İlçeler Arası Genel Koordinasyon Yapısı”, Ümraniye Hacı Ömer Karagül Camii İmam-Hatibi Şükrü Şahin “İl ve İlçeler İçin Teşkilat Yapısı”, Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii İmam-Hatibi İbrahim Erdöl “Başkanlık Gençlik Teşkilat Şeması ve Çalışma Motivasyonu”, İstanbul Müftülüğü Eğitim Uzmanı Ayşe Torlak, “Raporlama İletişim ve Alanda Çalışma Prensipleri”, Eyüpsultan Hacı Osman Torun Camii İmam-Hatibi Mahmut Eroğlu “Cami Merkezli Gençlik Çalışmaları ve STK İlişkileri”, Esenyurt Hz. Ebubekir Camii İmam-Hatibi Mustafa İpek “Yaz Kursları ile Ulaşılan Gençlerle İletişimde Süreklilik”, Üsküdar Şemsi Sivasi Camii İmam-Hatibi Raif Baytar “Gençlik Çalışmalarında Spor ve İzciliğin Önemi”, Sarıyer İTÜ Abdulhakim Sancak Camii Uzman İmam-Hatibi Mehmet Atalay “Cami Akademi Merkezli Çalışmanın Mefkuresi” başlıklı sunumlarını gerçekleştirdiler.

Gençlik Koordinatörlüğü Eğitim Semineri, Covid-19 tedbirlerine azami hassasiyet gösterilerek gerçekleştirildi.