22.09.2020

Yavuz Sultan Selim Han’ın Vefatının Yıl Dönümünü Anma Programı

Dokuzuncu Osmanlı padişahı Yavuz Sultan Selim Han, kendi adıyla anılan Yavuz Sultan Selim Camii’nde düzenlenen programda anıldı.

İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğiyle Fatih İlçesinde Yavuz Sultan Selim Camii’nde Yavuz Sultan Selim Han'ı anma programı düzenlendi.

Hâdimü’l-Haremeyn Yavuz Sultan Selim Han’ı vefatının yıl dönümünü anma programı Kur’ân-ı Kerîm tilâvetiyle başladı. Din görevlileri tarafından okunan Mevlid-i Şerîf’in ardından İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı’nın duasıyla program sona erdi.

Anma programına, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Coşkun Yılmaz, İstanbul İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Demirhan, Fatih Kaymakamı Kaan Peker, Fatih İlçe Müftüsü Hüseyin Baş ve cami cemaati katıldı.