29.08.2020

Süleymaniye Camii'nde Aşure İkramı

Gürsoy Vakfı tarafından Süleymaniye Camii’nde aşure ikramında bulunuldu. Aşure dağıtımı öncesi İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı, Mimar Sinan adına okutulan hatimlerin duasını yaptı.

Öğle namazından sonra Mimar Sinan’ın kabri başında düzenlenen etkinliğe, TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Gürsoy Vakfı Başkanı Hasan Gürsoy, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı, vakıf yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Mimar Sinan adına okutulan hatimlerin duasını İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı yaptı.

Duaların ardından TBMM Başkanı Şentop, Milletvekili Çamlı ve Müftü Maşalı vatandaşlara aşure ikramında bulundu.